KAKO ODABRATI PROSTOR ZA RODJENDAN?

Kada god nam se bliži neka posebna prilika, poput rođendana, želimo da provedemo vreme sa svojim najmilijima i prijateljima na najbolji mogući način. Ako ste domaćin rođendanske proslave, najvažnija odluka koju ćete doneti je izbor prostora za rodjendan.

- Prva stvar koju trebate uzeti u obzir prilikom odabira kluba za rođendansku zabavu je vaš budžet. Prostori za proslave se razlikuju po ceni, a ukoliko želite preciznije informacije možete nas kontaktirati na +381 61 6666 892

- Sledeća stvar koju biste trebali razmisliti je vrsta zabave koju želite organizovati. Želite li imati plesnu zabavu, tematsku zabavu ili možda nešto sasvim drugačije?

- Koja je veličina prostora za rodjendan? Ako planirate veliku zabavu s puno gostiju, tada ćete trebati mesto koje je dovoljno veliko da sve vaše goste smesti. Klubovi se razlikuju po kvadraturi i imamo prostora pogodne i za manji i za veći broj gostiju

- Koja vrsta hrane i pića dostupna u klubu? Imamo pakete keteringa koje vam možemo obezbediti kao i pakete pića koje pružaju neograničeno piće tokom cele proslave.

- Uverite se da prostor za rodjendane ima dovoljno prostora za zabavu koji planirate i da se atmosfera kluba uklapa u vaše ukuse i želje. Naša preporuka je da posetite prostor pre uplate avansa kako bi bili sigurni da je to sigurno to što tražite.

- Pre nego što donesete konačnu odluku, posetite klub i proverite hoće li usluge i atmosfera odgovarati vašim potrebama.

- Bilo bi dobro informirati se o reputaciji prostora za proslave i čitati recenzije prethodnih klijenata. Naše recenzije samo približno govore o velikom broju zadovoljnih klijenata

- Ako ste zainteresovani za klub koji ste već poseteli, svakako razgovarajte sa menadzerom kluba i pitajte sve informacije koje su vam potrebne.

- Pri odabiru prostora za rođendan, najbolje je imati fleksibilan pristup i možda razmotriti nekoliko opcija kako biste pronašli onu koja najbolje odgovara vašim potrebama.

- Razmotrite mogućnosti animacije i zabave u klubu, bilo da se radi o DJ-u, barmenu ili nekome drugome.

- Obavezno proučite sve troškove prostora za proslave kako ne bi bilo neugodnih iznenađenja i da biste bili sigurni da se možete uskladiti s budžetom.

- Teško je da rezervišete tačan datum koji želite, osim u slučaju kada to uradite par meseci unapred.

- Ako već imate ideju o temi zabave, proverite je li klub već organizovao nešto slično pre i kakva su to bila iskustva.

- Proučite opis svakog našeg kluba i koje mogućnosti nudi.

Na kraju, najvažnije je da se zabavite na rođendanu, bez obzira gde ste se odlučili na kraju da ga organizujete. Odaberite onaj prostor za proslave koji će najviše pridoneti toj zabavi.


Klubovi za izdavanje

Profesionalna organizacija proslava dogadjaja

Tel: +381 61 6666 892

Email: klubovizaizdavanje@gmail.com

Objavljeno: 2023-07-01

Kontaktirajte nas

Slični blogovi
PROSLAVE DECIJIH RODJENDANA - PLAN I PROGRAM
PROSLAVE DECIJIH RODJENDANA - PLAN I PROGRAM

Kako osmisliti proslave decijih rodjenda...

  • 2024-01-15
  • KAKO ODABRATI PROSTOR ZA RODJENDAN?
    KAKO ODABRATI PROSTOR ZA RODJENDAN?

    Kada god nam se bliži neka posebna prili...

  • 2023-07-01
  • KLUBOVI ZA RODJENDANE
    KLUBOVI ZA RODJENDANE

    Kada je rođendan vašeg deteta ili...

  • 2023-09-01