18. rodjendan

Pronadjite idealno mesto za proslavu 18. rođendana i dozvolite nama da brinemo o detaljima i organizaciji celoukupnog rodjendana. Proslava punoletsva će vam ostati u dobrom sećanju a vaši gosti će prepričavati kako su se dobro proveli. 

Naš tim profesionalaca će vam pomoći da izaberete savršen prostor za proslavu rodjendana koji odgovara vašim željama i mogućnostima. Naši prostori za rodjendane će vam pružiti sve što je potrebno da ovaj poseban dogadjaj pamtite ceo život!


Klubovi

Karakteristike koje Vam pomažu da se odlučite oko odabira kluba za 18. rodjendan

lokacija

Lokacija

Naši klubovi se nalaze u centru grada na opštinama Stari grad, Savski venac i na Vračaru. Ako vam je bitna sama lokacija kluba, u svakom klubu ćete videti malu mapu koju možete uveličati i videti tačnu adresu. Najbližu informaciju o tome gde se tačno nalazi odredjeni klub za proslavu možete dobiti pozivom na kontakt telefon.

kapacitet

Broj gostiju

Klubovi se razlikuju po kvadraturi i kapacitetu najvećeg broja gostiju. Manji rodjendan je uvek bolje uraditi u klubu koji neće izgledati prazno i zbog toga nema potrebe da rezervišete preveliki prostor kada to nije potrebno. Sastavljanje spiska gostiju je neophodno kako bi na vašu proslavu došli samo gosti koji su pozvani.

Dodatne usluge koje Vam pomažu u organizaciji 18. rodjendana

Pice

Piće

U paketima koje nudimo za 18. rodjendan   (normal, standard, premium) se nalaze pića koje se plaćaju po osobi i obuhvataju neograničenu konzumaciju iz odabranog paketa tako da ne morate brinuti o tome da li će vam ponestati u nekom trenutku tokom trajanja rodjendana. Sadržaj pića se može prilagoditi u slučaju da imate neku posebnu želju ili zahtev.

lokacija

Ketering

Dobra hrana je sastavni deo rodjendana. Uvek je dobro da se ne nešto pojede uz konzumaciju alkoholnog pića. U našoj ponudi je širok asortiman bogatstva slanih zalogaja, ukusa i svežine kanapea sa raznim suhomesnatim i povrćem, više vrsta salata, roštilj, peciva i pitice sa mesom i sirom koje će vas zasigurno oduševiti. 

lokacija

Muzika

Uz sam zakup kluba za 18. rodjendan dobijate di dzeja koji je tu od početka do kraja proslave. Muzički repertoar se naravno može uvek prilagoditi tipu proslave. Ako želite da vašu atmosferu dovedete do savršenstva i želite uživo svirku preporučujemo vam da dodatno izaberete neki od naših bendova ili grupe trubača.

fotograf

Fotograf

Možete dodatno angažovati profesionalnog fotografa koji će zabeležiti najlepše trenutke, a najlepši deo proslave je ubedljivo kada se svi gosti okupe i pevaju rodjendansku pesmu uz tortu i svećice. Fotograf je na vašoj proslavi sat vremena i cena fotografa je 20 eura. Dan nakon proslave sve slike će biti objavljene na stranici galerija.

torta

Torta

Kakvu god tortu da zamislite, mi smo tu da je napravimo. Pored standardnih torti imate opciju da nam pošaljete fotografiju iste, a mi ćemo se potruditi da torta izgleda kako ste vi zamislili. Na tortama mogu biti i ukrasi za torte dečijih omiljenih crtanih junaka. Mogu biti i torte sa slikama, gde postavljamo jestive torte sa slikom.

lokacija

Dekoracija

Pomoći ćemo vam u odabiru dekoracije koja odgovara vašim željama. Bilo da su u pitanju baloni u obliku broja napunjenih godina ili bilo šta drugo. Prostor možete tematski ukrasiti šarenom dekoracijom koju ste zamislili. Samom dekoracijom klub ćete učiniti jedinstvenim i unikatnim i to može dosta doprineti kvalitetu vaše proslave.

Napuniti 18 godina je sigurno jedan od važnijih trenutaka u životu svakog deteta. Za nas je slavljenik najbitniji, jer je to „njegov dan“ a mi smo tu da ispunjavamo sve želje i zahteve, kako bi ste vi mogli da uživate u ovom posebnom trenutku. :)