PROSLAVE DECIJIH RODJENDANA - PLAN I PROGRAM

Kako osmisliti proslave decijih rodjendana u nocnom klubu?

Kada ste odabrali prostor za proslavu decijeg rodjendana, sledeci korak je planiranje i organizacija dogadjaja. Evo nekoliko saveta kako da osmislite nezaboravnu proslavu za vasu decu:

- Tema: Odaberite temu koja ce odgovarati interesovanjima vase dece. Moze to biti princeze, superheroji, slikarska zabava, cirkus, disko zurka ili bilo koja druga tema koja ce deci biti privlacna na proslavi rodjendana.
- Pozivnice: Napravite zabavne i kreativne pozivnice koje ce docekati goste sa uzbuđenjem. Mozete pozvati decu da se obuku u skladu sa temom proslave i tako unapred stvoriti atmosferu dogadjaja.
- Aktivnosti i zabava: Razmislite o raznovrsnim aktivnostima kako bi deca bila zauzeta tokom cele proslave decijeg rodjendana. Društvene igre, ples, takmičenja, radionice, face painting ili čak nastupi zabavnih animatora mogu dodatno obogatiti doživljaj proslave.
- Dekoracija: Dekorišite prostor decijeg kluba u skladu sa temom. Baloni, girlande, zastavice, svetlosni efekti i tematska dekoracija ce stvoriti veselu i razigranu atmosferu.
- Muzika: Odaberite muziku koja ce biti prilagodjena decijem uzrastu i ukusu. Pustite decu da predlože omiljene pesme koje bi volele da cuju tokom proslave. Uvek ćemo Vam rado izaći u susret u izboru specifičnog muzičkog repertoara.
- Pokloni: Razmislite o obezbeđivanju malih poklona za decu ili organizujte male takmičenja sa nagradama kako bi svako dete otišlo kući sa osmehom na licu.
- Fotografisanje: Ne zaboravite da dokumentujete ovo posebno iskustvo. Organizujte foto ugao sa smešnim rekvizitima i unajmite fotografa da uhvati sve posebne trenutke tokom proslave. Imamo fotografa u ponudi po ceni od 30€/1h.
- Hrana i piće: Razmotrite paket keteringa za proslavu koji će zadovoljiti ukuse dece, ali takođe pripazite da imate opcije za decu sa posebnim potrebama ili alergijama. Kolači, grickalice, sokovi i slatkiši će sigurno obradovati male goste. Obezbedite hranu i pice koje ce odgovarati decijem ukusu. Pogledajte nase ponude keteringa i pića za decije rodjendane i izaberite paket po želji.
- Pokloni: Razmislite o malim poklonima za decu koji ce ih podsetiti na ovu posebnu proslavu. To mogu biti slatkiši, igracke, knjige ili bilo koji drugi poklon koji ce ih obradovati.

Ne zaboravite da je najvaznije da se deca osecaju srecno, sigurno i voljeno tokom proslave. Ako organizujete proslave decijih rodjendana sa puno ljubavi i pažnje, deciji rodjendan u nocnom klubu moze biti nezaboravan i jedinstven doživljaj za cele porodice i njihove goste. Nakon svih ovih detalja, možete biti sigurni da će proslava dečijeg rođendana u klubu biti nezaboravna za celu porodicu i sve goste!


Klubovi za izdavanje

Profesionalna organizacija proslava dogadjaja

Tel: +381 61 6666 892

Email: klubovizaizdavanje@gmail.com

Objavljeno: 2024-01-15

Kontaktirajte nas

Slični blogovi
PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 9 GODINA
PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 9 GODINA

Nezaboravna proslava rodjendana za decu...

  • 2024-01-16
  • PROSTOR ZA PROSLAVE DO 50 LJUDI
    PROSTOR ZA PROSLAVE DO 50 LJUDI

    Ukoliko ste u potrazi za idealnim prosto...

  • 2023-02-17
  • ORGANIZACIJA PROSLAVA RODJENDANA U KLUBU
    ORGANIZACIJA PROSLAVA RODJENDANA U KLUBU

    Svaka proslava rođendana je posebna i sv...

  • 2023-06-23