Dečiji rodjendan

Nudimo vam idealne prostore za proslavu dečijeg rodjendana. Vaše je samo da odabere klub koji vam najviše odgovara a mi ćemo organizovati sve na najbolji mogući način u dogovoru sa vama. 

Dečiji rodjendani su najčešće u terminima od 18:30h do 21:30h. U paketu pića za decu se isključivo nalaze bezalkoholna pića.


Klubovi

Karakteristike koje Vam pomažu da se odlučite oko odabira kluba za dečijeg rodjendana

lokacija

Lokacija

Svi naši klubovi se nalaze u centru grada, ili u blizini na opštinama Stari grad, Savski venac i na Vračaru. Ako vam je bitna sama lokacija kluba, u svakom klubu ćete videti malu mapu koju možete uveličati i videti tačnu adresu. Najbližu informaciju o tome gde se tačno nalazi odredjeni klub za proslavu možete dobiti pozivom na kontakt telefon.

kapacitet

Broj gostiju

Klubovi se razlikuju po kvadraturi i kapacitetu najvećeg broja gostiju. Manji rodjendan je uvek bolje uraditi u klubu koji neće izgledati prazno i zbog toga nema potrebe da rezervišete preveliki prostor kada to nije potrebno. Sastavljanje spiska gostiju je neophodno kako bi na vašu proslavu došli samo gosti koji su pozvani.

Dodatne usluge koje Vam pomažu u organizaciji dečijeg rodjendana

Pice

Piće

U paketu pića za dečiji rodjendan se isključivo nalaze bealkoholna pića. Piće se plaća po osobi i obuhvata neograničenu konzumaciju iz odabranog paketa tokom cele proslave tako da ne morate brinuti o tome da li će vam ponestati u nekom trenutku tokom rodjendana. Sadržaj pića se može prilagoditi u slučaju da imate neku posebnu želju ili zahtev.

lokacija

Ketering

Dobra hrana je sastavni deo rodjendana. Uvek je dobro da se ne nešto pojede uz konzumaciju alkoholnog pića. U našoj ponudi je širok asortiman bogatstva slanih zalogaja, ukusa i svežine kanapea sa raznim suhomesnatim i povrćem, više vrsta salata, roštilj, peciva i pitice sa mesom i sirom koje će vas zasigurno oduševiti. 

lokacija

Muzika

Uz sam zakup kluba za dečiji rodjendan dobijate di dzeja koji je tu od početka do kraja proslave. Muzički repertoar se naravno može uvek prilagoditi tipu proslave. Ako želite da vašu atmosferu dovedete do savršenstva i želite uživo svirku preporučujemo vam da dodatno izaberete neki od naših bendova ili grupe trubača.

fotograf

Fotograf

Možete dodatno angažovati profesionalnog fotografa koji će zabeležiti najlepše trenutke, a najlepši deo proslave je ubedljivo kada se svi gosti okupe i pevaju rodjendansku pesmu uz tortu i svećice. Fotograf je na vašoj proslavi sat vremena i cena fotografa je 20 eura. Dan nakon proslave sve slike će biti objavljene na stranici galerija.

torta

Torta

Kakvu god tortu da zamislite, mi smo tu da je napravimo. Pored standardnih torti imate opciju da nam pošaljete fotografiju iste, a mi ćemo se potruditi da torta izgleda kako ste vi zamislili. Na tortama mogu biti i ukrasi za torte dečijih omiljenih crtanih junaka. Mogu biti i torte sa slikama, gde postavljamo jestive torte sa slikom.

lokacija

Dekoracija

Pomoći ćemo vam u odabiru dekoracije koja odgovara vašim željama. Bilo da su u pitanju baloni u obliku broja napunjenih godina ili bilo šta drugo. Prostor možete tematski ukrasiti šarenom dekoracijom koju ste zamislili. Samom dekoracijom klub ćete učiniti jedinstvenim i unikatnim i to može dosta doprineti kvalitetu vaše proslave.

Rodjendan koji vaše dete bude proslavilo u nekom od naših klubova za rodjendane ostaće vama i vašem detetu u najlepšem sećanju :)