O Nama

lokacija

Adresa

Studentski Trg 11
email

Email

klubovizaizdavanje@gmail.com
telefon

Kontakt Telefon

061/ 6666 - 892
-----------------

Klubovi za izdavanje je firma koja nudi profesionalnu organizaciju proslava i dogadjaja u Beogradu. Vaše ideje i želje naš tim pretvara u stvarnost!

Godine iskustva samo približno govore o tome zašto treba da nam ukažete poverenje i posetite neki od naših klubova u Beogradu. 

Zakažite gledanje kluba već danas!

--------------------------------

Budite slobodni i kontaktirajte nas na +381 61 6666 892 ili pošaljite upit na klubovizaizdavanje@gmail.com.

Naš tim je je uvek dostupan kako bi vam u svakom trenutku pružio adekvatnu informaciju i savet u odabiru prostora koji odgovara vašem tipu proslave.

--------------------------------

Ukoliko želite za pogledate klub, možete to učiniti svakog radnog dana, u popodnevnim časovima.

Obavezno se najavite barem pola sata pre vašeg dolaska. Klubovi se iznajmljuju po terminima i ne rade preko dana, a termini za gledanje klubova su od 18h do 22h.

--------------------------------

Kontaktirajte nas

Najčešća pitanja ?

Za rezervaciju kluba za proslavu je neophodna kapara, rezervacija bez kapare nije moguća. Po uplati željeni termin ostavljamo za vas. Budite sigurni u to da ćete imati odličnu saradnju sa nama i da će vas naši klubovi za izdavanje oduševiti.

Ukoliko želite za pogledate klub, možete to učiniti svakog radnog dana, u popodnevnim časovima. Obavezno se najavite barem pola sata pre vašeg dolaska. Klubovi se iznajmljuju po terminima i ne rade preko dana, a termini za gledanje klubova su od 18h do 22h.

Ukoliko je prostor za proslavu slobodan moguća je rezervacija istog dana. Jedini zahtev je da traženi termin nije već zauzet. Da bi ste bili sigurni da ćete imati željeni klub za datum koji ste planirali savetujemo vas da uvek planirate vašu proslavu mesec dana unapred. Prednost u rezervaciji kluba uvek imaju klijenti koji prvi rezervišu datum.

Termini za dečije rodjendane su od 18:30h do 21:30h. 18. rodjendani se izdaju u zavisnosti od kluba do kluba u periodu izmedju 22h i 03h.

Kada uzmete piće iz nekog našeg paketa, mi vam dajemo garanciju da piće neće nestati do kraja rodjendana, to podrazumeva neograničenu konzumaciju iz odabranog paketa tokom cele proslave. Piće se plaća na osnovu broja gostiju koji se nalazi na spisku koji je potrebno da predate pre samom početka rodjendana.