PROSLAVA 18. RODJENDANA

18. rodjendani uz najbolji odnos cene i kvaliteta. Ukoliko ste se zapitali “Gde slaviti 18. rodjendan” na pravom ste mestu. Proslava 18. rodjendana je sigurno jedan od najvažnijih trenutaka u životu svakog deteta i rodjendan za tinejdzere predstavlja poseban dan u životu.

Naši prostori za proslave 18. rodjendana imaju sve što je neophodno da ovaj poseban dogadjaj učinite jedinstvenim i da ga pamtite ceo život uz najbolje cene proslave 18 rodjendana.

Za nas je slavljeni/ca na prvom mestu i mi smo tu da ispunjavamo sve vaše želje i zahteve. Sa ponosom Vam predstavljamo našu ponudu - klubovi za 18. rodjendan.


Prostori za proslave 18. rođendana

KARAKTERISTIKE KOJE VAM POMAŽU DA SE ODLUČITE OKO ODABIRA PROSTORA ZA PROSLAVU 18. RODJENDANA

lokacija

Lokacija

Naši prostori za proslavu 18. rodjendana se nalaze u centru grada na opštinama Stari grad, Savski venac, Zvezdari i na Vračaru. Ako vam je bitna sama lokacija proslave 18. rodjendana, u svakom klubu ćete videti malu mapu koju možete uveličati i videti tačnu adresu. Najbližu informaciju o tome gde se tačno nalazi odredjeni prostor za rodjendane možete dobiti pozivom na kontakt telefon.

kapacitet

Broj Gostiju

Da bi proslava 18. rodjendana bila dobro organizovana treba vam kvalitetno i odgovorno osoblje. Kada su u pitanju 18. rodjendani pre svega akcenat stavljamo na obezbedjenje koje je neophodno kako bi sve bilo u najboljem redu. Obezbedjenje kod nas je veoma profesionalno i ljubazno se postavljuju prema svim gostima. Što se tiče šankera i konobara imamo osoblje koje je sposobno da radi u svim uslovima.

USLUGE KOJE VAM POMAŽU U ORGANIZACIJI PROSLAVE 18. RODJENDANA

Pice

Piće

U paketima koje nudimo za 18. rodjendan (normal, standard, premium) se nalaze pića koje se plaćaju po osobi i obuhvataju neograničenu konzumaciju iz odabranog paketa tako da ne morate brinuti o tome da li će vam ponestati u nekom trenutku tokom trajanja rodjendana. Sadržaj pića za 18. rodjendan se može prilagoditi u slučaju da imate neku posebnu želju ili zahtev.

ketering

Ketering

Dobra hrana je sastavni deo proslave 18. rodjendana. Uvek je dobro da se ne nešto pojede uz konzumaciju alkoholnog pića. U našoj ponudi je širok asortiman bogatstva slanih zalogaja, ukusa i svežine kanapea sa raznim suhomesnatim i povrćem, više vrsta salata, roštilj, peciva i pitice sa mesom i sirom koje će vas zasigurno oduševiti. 

DODATNE USLUGE KOJE VAM POMAŽU U ORGANIZACIJI 18. RODJENDANA

Muzika

Muzika

Uz sam zakup prostora za proslavu 18. rodjendana dobijate di dzeja koji je tu od početka do kraja proslave. Muzički repertoar se naravno može uvek prilagoditi tipu proslave. Ako želite da vašu atmosferu i proslavu 18. rodjendana dovedete do savršenstva i želite uživo svirku preporučujemo vam da dodatno izaberete neki od naših bendova ili grupe trubača.

fotograf

Fotograf

Možete dodatno angažovati profesionalnog fotografa koji će zabeležiti najlepše trenutke sa vaše proslave 18. rodjendana, a najlepši deo proslave je ubedljivo kada se svi gosti okupe i pevaju rodjendansku pesmu uz tortu i svećice. Fotograf je na vašoj proslavi rodjendana sat vremena i cena fotografa je 30 eura. Dan nakon proslave sve slike će biti objavljene na stranici galerija.

SAVETI KADA SU U PITANJU PROSLAVE 18. RODJENDANA

Torta

Torta

Kakvu god tortu da zamislite, TORTINI je tu da je napravi po vašoj želji. Pored standardnih torti imate opciju da pošaljete fotografiju iste, a oni će se potruditi da torta izgleda kako ste vi zamislili. Na tortama mogu biti i ukrasi za torte dečijih omiljenih crtanih junaka. Mogu biti i torte sa jestivim slikama, al svakako preporučujemo klasičnu manju tortu jer nema potrebe za nekom velikom tortom koja se neće pojesti.

Dekoracija

Dekoracija

Pomoći ćemo vam u odabiru dekoracije za proslave 18. rodjendana koja odgovara vašim željama. Bilo da su u pitanju baloni u obliku broja napunjenih godina ili bilo šta drugo. Prostor za proslave 18. rodjendana možete tematski ukrasiti šarenom dekoracijom koju ste zamislili. Samom dekoracijom prostor za proslave ćete učiniti jedinstvenim i unikatnim i to može dosta doprineti kvalitetu vaše proslave.

PROSLAVA 18. RODJENDANA

Klubovi za 18. rodjendan koje imamo u ponudi prilagodjavaju se vašim željama i zahtevima. Danas je iznajmljivanje klubova za rodjendan za tinejdzere jako popularno i proslave 18 rodjendana u klubu su najaktealnije jer je cena proslave 18. rodjendana daleko niža u odnosu na proslave u restoranima i tima vam pruža da obeležite 18. rodjendan u centru grada.

Posetite nas i uverite se zašto su naši prostori za rodjendane najbolji. 


Blog
PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 9 GODINA
PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 9 GODINA

Nezaboravna proslava rodjendana za decu...

 • 2024-01-16
 • PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 10 GODINA
  PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 10 GODINA

  Nezaboravna proslava rodjendana za decu...

 • 2024-01-17
 • PROSLAVA DECIJEG RODJENDANA - KLUBOVI ZA IZDAVANJE
  PROSLAVA DECIJEG RODJENDANA - KLUBOVI ZA IZDAVANJE

  Kako organizovati savršenu prosla...

 • 2024-01-13