KOMERCIJALNE ŽURKE

Želite da organizujete nezaboravnu komercijalnu žurku a niste sigurni kako? Izlazite često? Poznajete dosta ljudi? Iskoristite priliku, napravite sami svoju žurku i zaradite.

Iznajmljivanje prostora za žurke uz naš tim koji ima iskustvo duži niz godina u oblasti organizovanja dogadjaja. Prostor za žurke se može prilagoditi vašim željama i zahtevima, kontaktirajte nas kako bi vam pomogli u celoukupnom planu da organizujete veliku žurku u Beogradu!


Prostori za komercijalne žurke

Karakteristike koje Vam pomažu da se odlučite oko odabira kluba za komercijalne žurke

lokacija

Lokacija

Sam odabir prostora za komercijalnu žurku koju organizujete je jedna od najbitnijih stvari. Morate se prilagoditi gostima koji dolaze, a to znači da morate okvirno znati koliko ljudi planirate kako bi svima bilo komforno. Naši klubovi se razlikuju po veličini i kapacitetu i možemo vam tačno sugerisati kakav klub odgovara vašem dogadjaju.

kapacitet

Osoblje

Da bi vaša komercijalna žurka "prošla kako treba" treba vam kvalitetno i odgovorno osoblje. Pre svega akcenat stavljamo na obezbedjenje koje je neophodno kako bi sve bilo u najboljem redu. Obezbedjenje kod nas je veoma profesionalno i ljubazno se postavljuju prema svim gostima. Što se tiče šankera i konobara imamo osoblje koje je sposobno da radi u svim uslovima.

Dodatne usluge koje Vam pomažu u organizaciji komercijalne žurke

Pice

Muzika

Kada izaberete klub važno je da na vašoj žurci bude fantastičan i kvalitetan muzički program, jer atmosfera je jedan od najbitnijih faktora za uspešnu i kvalitetnu žurku. U ponudi imamo jako dobre dj-ve koji će vaš dogadjaj učiniti nezaboravnim. Pored dj-va veoma dobro se pokazalo i angažovanje benda ili samostalnog pevača.

lokacija

Piće

U zavisnosti od toga da li imate u planu all inclusive žurku ili žurku sa naplatom obezbedićemo vam odgovarajuće piće. Kada je u pitanju žurka sa naplatom postoji opcija da zakupite ceo prostor i samostalno organizujete piće ili opcija da mi organizujemo sve umesto vas i dogovorite sa nama procenat od potrošnje te večeri.

KOMERCIJALNE ŽURKE

Nudimo vam veliki izbor klubova za tinejdzere koji će zasigurno biti vaš izbor kada se pitate “Gde organizovati dogadjaj i veliku žurku u Beogradu? ” 


Blog
PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 9 GODINA
PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 9 GODINA

Nezaboravna proslava rodjendana za decu...

 • 2024-01-16
 • PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 10 GODINA
  PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 10 GODINA

  Nezaboravna proslava rodjendana za decu...

 • 2024-01-17
 • PROSLAVA DECIJEG RODJENDANA - KLUBOVI ZA IZDAVANJE
  PROSLAVA DECIJEG RODJENDANA - KLUBOVI ZA IZDAVANJE

  Kako organizovati savršenu prosla...

 • 2024-01-13