ORGANIZACIJA PROSLAVA RODJENDANA U KLUBU

Svaka proslava rođendana je posebna i svako želi da taj dan bude nezaboravan. Organizacija proslave rođendana u klubu je savršen način da se proslavi ovaj važan dan uz prijatelje i najbliže.

Da bi se vaša proslava prošla bez problema, bitno je unapred planirati. Dobar planer će vam pomoći u organizaciji i koordinaciji događaja. Takođe, pratite svoj budžet i svakako se pobrinite da imate dovoljno novca da pokrijete sve troškove.

Da biste organizovali rođendan u klubu, potrebno vam je nekoliko stvari:

1. Klub - morate izabrati klub koji će vam biti odgovarajući po ceni i prostoru. Klubovi za izdavanje nude profesionalnu organizaciju proslava rodjendana. Bilo da je u pitanju veća ili manja proslava rodjendana uvek ćemo naći odgovarajući prostor koji sve vaše ideje pretvara u stvarnost! Budite slobodni i kontaktirajte nas odmah. 

2. Termin - potrebno je da unapred rezervišete termin u klubu u kojem planirate organizovati rođendan. Termini u klubovima su obično zauzeti i do par meseci unapred pa kako bi se osigurali da ćete dobiti odgovarajući termin naša preporuka je da ostavite avans. Avans vam služi kako bi kaparisali i obezbedili termin. 

3. Pozivnice - izradite pozivnice koje će sadržati datum, vreme i lokaciju rođendana i delite ih vašim gostima. Ne zaboravite da nam je jako bitno da nam pre početka proslave rodjendana donesete na papiru spisak gostiju kako bi na vašoj proslavi bili samo gosti koje vi želite! 

4. Dekoracija - dekoracija zavisi od teme rođendana, ali bi trebala biti prikladna klubu/ljubiteljima. U nekim klubovima u našoj ponudi imamo već univerzalnu dekoraciju po jako pristupačnoj ceni, ali ukoliko želite jedinstvenu dekoraciju i nacrt po želji rado ćemo vam preporučiti firme sa kojima saradjujemo.

5. Hrana i piće - planirajte unapred kakvu hranu i piće ćete služiti gostima. U našoj ponudi imamo pakete keteringa i pakete pića koji su prilagodjeni svim vašim željama i zahtevima.  

6. Muzika - odaberite muziku koja će biti prikladna za vaše goste. Uz sam zakup kluba dobijate DJ koji će biti zadužen da atmosferu dovedete do savršentsva! Naravno, ukoliko želite da imate uživo svirku imamo bendove koji će vam ulepšati proslavu rodjendana. 

7. Fotografija - izaberite nekog ko će biti zadužen za fotografisanje događaja kako biste imali uspomene. Imamo fotografa po ceni od 30€ koji će zabeležiti najlepše trenutke sa proslave rodjendana! 

8. Pokloni - ako planirate da slavite rodjendan, unapred planirajte gde ćete u klubu držati svoje poklone.

Na kraju, samo se opustite i uživajte u proslavi rođendana! Vaši gosti će se vratiti kući s osmehom na licu, zahvaljujući vama.


Klubovi za izdavanje

Profesionalna organizacija proslava dogadjaja

Tel: +381 61 6666 892

Email: klubovizaizdavanje@gmail.com

Objavljeno: 2023-06-23

Kontaktirajte nas

Slični blogovi
PROSLAVE DECIJIH RODJENDANA - PLAN I PROGRAM
PROSLAVE DECIJIH RODJENDANA - PLAN I PROGRAM

Kako osmisliti proslave decijih rodjenda...

  • 2024-01-15
  • PROSLAVA PRVOG RODJENDANA
    PROSLAVA PRVOG RODJENDANA

    Proslava prvog rođendana u klubu jedna j...

  • 2023-03-08
  • GDE PROSLAVITI RODJENDAN - U KLUBU?
    GDE PROSLAVITI RODJENDAN - U KLUBU?

    Kada razmišljamo o tome gde prosl...

  • 2023-04-04