PROSLAVA DECIJIH RODJENDANA U NOĆNOM KLUBU

Kada pričamo o proslavi dečijeg rodjendana  deca dok su mala se najbolje osećaju u dečijim igraonicama, parkovima ili kada svoju proslavu rodjendana obeleže u svom domu uz neke specijalne svetleće efekte. Danas je trend sve više postao da se dečiji rodjendan proslavi u klubu koji je prilagodjen dečijem uzrastu. Možete nas pozvati na +381 61 6666 892 kako bi vam preporučili neki od naših prostora za proslave dečijeg rodjendana.

- Karakteristike koje će vam pokazati da je proslava dečijeg rodjendana u klubu idealan izbor:

1. Profesionalna organizacija proslave rodjendana

Naš tim već duži niz godina organizuje proslave dečijeg rodjendana i tu je da vam pomogne u odabiru odgovarajućeg prostora. Tu smo za sve vaše želje, misli i ideje pretvorimo u stvarnost! 

2. Sve na jednom mestu

Naši klubovi za proslave dečijeg rodjendana nude kompletnu organizaciju proslave - klub, osoblje, piće, hrana, dekoracija i još mnogo toga što vam je potrebno. Vaše je samo da pozovete i pitate a mi ćemo vam pronaći sve što vam je potrebno pored zakupa kluba po jako pristupačnim cenama

3. Paketi pića prilagodjeni deci

Kada su u pitanju proslave dečijeg rodjendana u klubu  za decu imamo paket pića CHILD koji podrazumeva neograničenu konzumaciju bezalholnog pića tokom cele proslave rodjendana. Kada su deca mladja od 18 godina ne dozvoljamo da izaberete paket koji ima ponudu sa alkoholnim pićima.

4. Sigurnost i bezbednost dece

Naši prostori za proslave imaju obezbedjenje tako da ne morate brinuti o tome da li su vaša deca dobro i bezbedna. Deca su pod kontrolom tokom cele proslave i pazimo na njihovu bezbednost. Naša preporuka je da organizujete transport deteta do kluba i nazad.

5. Nezaboravan provod i fenomenalno iskustvo

Prava je prilika da vaša deca dožive nešto novo i da im ostane u najlepšem sećanju. Organizujte proslavu rodjendana koje će ostati dugo u sećanju vašeg deteta.

Ne zaboravite da je za osmeh i sreću potrebno samo malo. Sve što treba da učinite je da izabere odgovarajući prostor za proslavu rodjendana vašeg detata, a zatim nek se provod ne zaboravi! 


Klubovi za izdavanje

Profesionalna organizacija proslava dogadjaja

Tel: +381 61 6666 892

Email: klubovizaizdavanje@gmail.com

Objavljeno: 2023-04-04

Kontaktirajte nas

Slični blogovi
PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 9 GODINA
PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 9 GODINA

Nezaboravna proslava rodjendana za decu...

 • 2024-01-16
 • ORGANIZACIJA PROSLAVE 18. RODJENDANA
  ORGANIZACIJA PROSLAVE 18. RODJENDANA

  Proslava 18. rodjendana je nova faza u ž...

 • 2023-03-09
 • 10 SAVETA ZA NEZABORAVNU PROSLAVU RODJENDANA
  10 SAVETA ZA NEZABORAVNU PROSLAVU RODJENDANA

  Kada planirate proslavu rodjendan...

 • 2023-01-03