REŽIJA

Klub Režija je novootvoreni klub u samom centru grada, koji je svakako ujedno i jedan od naših najlepših klubova. Potpuno novi savršeni dizajn i opremljenost samog prostora najmodernijom rasvetom i ozvučenjem će vas oduševiti. Ono što odlikuje klub je profesionalno osoblje kluba koje će vam biti na raspolaganju u svakom trenutku. Veliki broj zadovoljnih korisnika samo približno govore o tome zašto treba da se odlučite baš za ovaj klub.

sat

Cena

na upit, u zavisnosti od vrste proslave i broja gostiju

sat

Termini

18:00h - 22:00h
22:00h - 03:00h

Usled vanrednog stanja termini izdavanja klubova za rodjendane i žurke su promenjeni. Pozivom na kontakt telefon možete dobiti više informacija.

Uz sam zakup kluba pored kompletne organizacije same proslave u cenu je uračunato obezbedjenje, osoblje, di dzej, šanker kao i menadzera kluba.

Za rezervaciju kluba potrebna je kapara u iznosu od 100 eura. Rezervacija kluba za željeni datum bez kapare nije moguća.


REŽIJA
REŽIJA
REŽIJA
REŽIJA
REŽIJA
REŽIJA
REŽIJA

NAPOMENA

Ukoliko želite za pogledate klub, možete to učiniti svakog radnog dana, u popodnevnim časovima. Obavezno se najavite barem pola sata pre Vašeg dolaska. Klubovi se iznajmljuju po terminima i ne rade preko dana, a termini za gledanje klubova su od 18h do 22h.

Dodatne usluge

Card image cap
Muzika

Ako želite da vašu atmosferu dovedete do savršenstva i želite uživo muziku preporučujemo da nas kontaktirate možemo vam obezbediti kvalitetan bend ili grupu trubača koji će sigurno ulepšati veče.

Card image cap
Fotograf

Veoma je bitno da vam vaša proslava ostane vama i vašoj deci u sećanju u vidu fotografija. Preko nas možete dodatno angažovati profesionalnog fotografa koji će zabeležiti najlepše trenutke.