Premium

Klub Premium se nalazi u strogom centru grada, pored kluba Stefan Braun, jedan od manjih klubova i kao takav pogodniji je za manje proslave. Profesionalno i ljubazno osoblje će vas oduševiti i uvek vam posvetiti maksimalnu pažnju.

novcanik

Cena

na upit, u zavisnosti od vrste proslave

sat

Termini

na upit, u zavisnosti od vrste proslave

Usled epidemiološke situacije termini izdavanja klubova za rodjendane i žurke su promenjeni. Pozivom na kontakt telefon možete dobiti više informacija.

Uz sam zakup kluba pored kompletne organizacije same proslave u cenu je uračunato obezbedjenje, osoblje, di dzej, šanker kao i menadzera kluba. 

Pored toga nudimo niz dodatnih usluga koje će vam pomoći u organizaciji same proslave ili dogadjaja.


Premium
Premium
Premium
Premium
Premium
Premium
Premium
Premium
Premium
Premium
Premium
Premium
Premium
Premium

NAPOMENA

Ukoliko želite za pogledate klub, možete to učiniti svakog radnog dana, u popodnevnim časovima. Obavezno se najavite barem pola sata pre Vašeg dolaska. Klubovi se iznajmljuju po terminima i ne rade preko dana, a termini za gledanje klubova su od 18h do 22h.

Dodatne usluge

Card image cap
Muzika

Ako želite da vašu atmosferu dovedete do savršenstva i želite uživo muziku preporučujemo da nas kontaktirate možemo vam obezbediti kvalitetan bend ili grupu trubača koji će sigurno ulepšati veče.

Card image cap
Fotograf

Veoma je bitno da vam vaša proslava ostane vama i vašoj deci u sećanju u vidu fotografija. Preko nas možete dodatno angažovati profesionalnog fotografa koji će zabeležiti najlepše trenutke.