Lobby

Lobby se nalazi iznad Savskog trga u ulici Mihaila Bogićevića 2. Pored kožnih fotelja, garnitura i prostranog šanka za kojim možete da uživate, ono što nas izdvaja je udobno sedenje u samom izlogu lokala. Garantujemo opuštenu atmosferu, odličnu i brzu uslugu, ljubazno osoblje i energiju koja se ne može preneti slikama. :)

Za sve ljubitelje shishe uz naše premium nargile, veliki izbor ukusa, udoban i urban ambijent, ljubazno osoblje i dobru energiju, uživanje kod nas vam je zagarantovano!

novcanik

Cena

na upit, u zavisnosti od vrste proslave

sat

Termini

na upit, u zavisnosti od vrste proslave


Lobby
Lobby
Lobby
Lobby
Lobby
Lobby
Lobby
Lobby
Lobby
Lobby
Lobby
Lobby
Lobby
Lobby

NAPOMENA

Ukoliko želite za pogledate klub, možete to učiniti svakog radnog dana, u popodnevnim časovima. Obavezno se najavite barem pola sata pre Vašeg dolaska. Klubovi se iznajmljuju po terminima i ne rade preko dana, a termini za gledanje klubova su od 18h do 22h.

Dodatne usluge

Card image cap
Muzika

Ako želite da vašu atmosferu dovedete do savršenstva i želite uživo muziku preporučujemo da nas kontaktirate možemo vam obezbediti kvalitetan bend ili grupu trubača koji će sigurno ulepšati veče.

Card image cap
Fotograf

Veoma je bitno da vam vaša proslava ostane vama i vašoj deci u sećanju u vidu fotografija. Preko nas možete dodatno angažovati profesionalnog fotografa koji će zabeležiti najlepše trenutke.