10 SAVETA ZA NEZABORAVNU PROSLAVU RODJENDANA

Kada planirate proslavu rodjendana morate radi na tome unapred i detaljno kako bi sve što ste zamislili bilo ostvarivo. Imamo veliki broj klubova za proslave rodjendana koji će sigurno biti vaš izbor kada je u pitanju organizacija proslave rodjendana.

Ako se odlučite za proslavu rodjendana u klubu morate imati plan i program.

Predstavljamo vam 10. saveta koje smatramo da su najbitniji kada planirate proslavu rodjendana: 

1. Izbor lokacije kluba

Najbitniju i presudnu ulogu u odabiru odgovarajućeg kluba za proslavu rodjendana je svakako lokacija. Da li svim gostima odgovara pozicija kluba? Da li je prilagodjen gostima? Potražite prostor koji ima sve karakteristike koje su bitne vama i vašim gostima. Naši prostori za proslave se nalaze u centru grada ili na nekoliko kilometara od samog centra. Bitno je da vašim gostima odgovara lokacija jer je to preduslov da se svi gosti koji pozovete odazovu na vašoj proslavi rodjendana. 

2. Rezervišite termin u klubu unapred

Godine iskustva su nam pokazale da je mnogo proslava rodjendana planirano za isti dan. Sobzirom da su radni dani obično unapred rezervisani jedino slobodno vreme koje možete sigurno odvojiti vi i vaši prijatelji je vikend. Najveći broj proslava rodjendana je petak-subota ili subota-nedelja. Prostori za proslave rodjendana su rezervisani i do 6. meseci unapred pa ukoliko želite tačno odabrani datum osigurajte termin avansno unapred. 

3. Odabir odgovarajućeg paketa pića

Kada ste već osigurali najbitnije, a to je datum u klubu onda morate da razmislimo o tome kakav paket pića odgovara vama i vašim gostima. U našim paketima pića imamo ponude NORMAL-STANDARD-PREMIUM i svaki se razlikuje po nivou alkoholnih pića koji dolaze uz paket. Ono sto je zajedničko za svaki paket pića je neograničen konzumacija pića tokom cele proslave rodjendana. Imate garanciju kluba da ćete imati piće od početka do kraja proslave! 

4. Odabir paketa keteringa 

Nakon pića nezaobilazna stavka je svakako odabir odgovarajućeg paketa keteringa. Jako je bitno da pored unosa alkohola gostima obezbedite neki zalogaj hrane. U našoj ponudi imamo dva paketa keteringaPrvi paket keteringa je osnovni paket koji podrazumeva 300gr hrane po osobi - STANDARDDrugi paket keteringa je premium paket koji podrazumeva 500gr hrane po osobi - PREMIUM.

5. Organizujte tortu - TORTINI

Naravno, torta je nezabilazna stavka tokom proslave rodjendana. Vaša torta ne treba biti mnogo velika jer su nam godine iskustva pokazale da se svega pojede nekoliko parčića torte tokom cele proslave. Jedino faktor zbog kojeg vam je bitan izgled same torte je trenutak kada se svi okupe uz svećice dok vam pevaju rodjendansku pesmu. Odabirite manju tortu lepog izgleda koja će se pojesti i izgledati lepo na snimku ili fotografiji. Naša preporuka je svakako da pozovete TORTINI i prepustite izgled vaše torte profesionalcima.

6. Organizujte fotografa

Smatramo da je fotograf tu da vam pomogne da sačuvate vaše uspomene i najdraže trenutke i ne treba ga zanemariti. Vaša proslava rodjendana će dobiti na autentičnosti ukolko profesionalni fotograf zabeleži najlepše trenutke sa proslave rodjendana. U našoj ponudi imamo fotografa po jako pristupačnoj ceni od 30€ - 1h.

7. Dekorišite prostor

Male promene koje napravite u izgledu kluba će dobiti na jedinstvenosti tokom vaše proslave rodjendana. Preporučujemo vam balone sa helijumom u broju vaših godina a možete i izabrati pozadinu sa konstrukcijom i ukrasnim cvećem i ukrasima gde će biti natpis led po vašoj želji. 

8. Izrada spiska gostiju

Izrada spiska gostiju je presudna kada se odlučujete u odabiru odgovarajućeg kluba. Kada znate okviran broj gostiju i nama je lakše da vam preporučimo prostor. Svaki naš klub za rodjendane ima u opisu broj gostiju koji je maksimalan kapacitet i jako je bitno da se toga i držite. Manji prostori sa prevelikim brojem gostiju će delovati neugodno i loše a preveliki prostor sa manjim brojem gostiju izgledaće prazno. Odlučite se za dizajn koji odgovara vašim pozivnicama za rodjendane i pošaljite ih vašim gostima barem dve nedelje unapred kako bi mogli da se organizuju na vreme.  

9. Odabir muzike

Uz sam zakup prostora za proslavu rodjendana u cenu je uračunat DJ. Ne morate brinuti o tome kakav pravac muzike želite tokom proslave rodjendana unapred. Možete se dogovarati sve sa DJ na licu mesta. Svu neophodnu muziku koja vam je potrebna on ima a ukoliko nešto nema brzo i lako se dodatna muzika preuzme. Spisak pesama će vam oduzeti previše vremena a na kraju neće biti upotrebljiv. Bitna je sama atmosfera, a DJ je tu da atmosferu dovede do savršentsva! 

10. Pitajte sve što vas zanima  +381 61 6666 892

Najbitnije da dobijete sve neophodne informacije kako bi vaša proslava rodjendana prošla u najboljem redu. Nedostatak informacija može dovesti do toga, tako da se neustručavajte kada pomislite na to da nas pozovete i pitate informaciju koja vas zanima. Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja i zahteve i da vam sugerišemo šta je najbolje uraditi kada je u pitanju vaša proslava rodjendana. 

Na kraju, nemojte zaboraviti ono što treba da vam bude najbitnije - Da se dobro zabavite i provedete kao nikada do sada. 


Klubovi za izdavanje

Profesionalna organizacija proslava dogadjaja

Tel: +381 61 6666 892

Email: klubovizaizdavanje@gmail.com

Objavljeno: 2023-01-03

Kontaktirajte nas

Slični blogovi
PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 9 GODINA
PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 9 GODINA

Nezaboravna proslava rodjendana za decu...

 • 2024-01-16
 • ORGANIZACIJA PROSLAVA RODJENDANA U KLUBU
  ORGANIZACIJA PROSLAVA RODJENDANA U KLUBU

  Svaka proslava rođendana je posebna i sv...

 • 2023-06-23
 • PROSLAVA DECIJIH RODJENDANA U NOĆNOM KLUBU
  PROSLAVA DECIJIH RODJENDANA U NOĆNOM KLUBU

  Kada pričamo o proslavi dečijeg rodjenda...

 • 2023-04-04