Klub Imperial

Klub Imperial je novootvoreni klub na Vračaru. Opremljen je najsavremenijom opremom i kao takav pogodan je za različite vrste proslava. Imperial se nalazi u Resavskoj ulici i jedan je od najlepših klubova u Beogradu.

novcanik

Cena

na upit, u zavisnosti od vrste proslave

sat

Termini

na upit, u zavisnosti od vrste proslave

*Za rezervaciju termina potreban je avans. Rezervacija kluba Imperial bez avansa nije moguća. Nakon uplate kapare željeni termin ostavljamo za vas. 

Uz sam zakup kluba Imperial pored kompletne profesionalne organizacije same proslave u cenu je uračunato obezbedjenje, osoblje, di dzej, šanker kao i menadzera kluba. 


Klub Imperial
Klub Imperial
Klub Imperial
Klub Imperial
Klub Imperial
Klub Imperial
Klub Imperial

NAPOMENA

Ukoliko želite za pogledate klub, možete to učiniti svakog radnog dana, u popodnevnim časovima. Obavezno se najavite barem pola sata pre Vašeg dolaska. Klubovi se iznajmljuju po terminima i ne rade preko dana, a termini za gledanje klubova su od 18h do 22h.

Dodatne usluge

Card image cap
Muzika

Ako želite da vašu atmosferu dovedete do savršenstva i želite uživo muziku preporučujemo da nas kontaktirate možemo vam obezbediti kvalitetan bend ili grupu trubača koji će sigurno ulepšati veče.

Card image cap
Fotograf

Veoma je bitno da vam vaša proslava ostane vama i vašoj deci u sećanju u vidu fotografija. Preko nas možete dodatno angažovati profesionalnog fotografa koji će zabeležiti najlepše trenutke.

Kontaktirajte nas

Blog
PROSLAVA RODJENDANA U NOĆNOM KLUBU
PROSLAVA RODJENDANA U NOĆNOM KLUBU

Kada pomislimo na proslavu rod...

 • 2023-04-01
 • PROSTOR ZA PROSLAVE DO 50 LJUDI
  PROSTOR ZA PROSLAVE DO 50 LJUDI

  Ukoliko ste u potrazi za idealnim prosto...

 • 2023-02-17
 • ORGANIZACIJA PROSLAVE 18. RODJENDANA
  ORGANIZACIJA PROSLAVE 18. RODJENDANA

  Proslava 18. rodjendana je nova faza u ž...

 • 2023-03-09