PROSLAVA RODJENDANA U NOĆNOM KLUBU

Kada pomislimo na proslavu rodjendana u Beogradu prvo što nam pada na pamet je organizacija rodjendana u klubu. Ako ste u potrazi za idealnim prostorom za vašu proslavu rodjendana na pravom ste mestu! 

- Prvo što nas zanima je da li je klub pogodan za tip proslave rodjendana koji planiramo. Kada pogledate naše klubove za rodjendane svaki je jedinstven i poseban na svoj način i teško je izabrati favorita. Zato smo mi tu, da vam pomognemo u pružimo vam adekvatan savet u vašem izboru odgovarajućeg prostora. 

- Najbitnije stvar kada je u pitanju vaša proslava rodjendana je da prostor raspolaže kapacitetom za planirani broj gostiju. Gosti treba da se osećaju komotno i opušteno bez ikakve neugodnosti. Nama su vaši gosti na prvom mestu i želimo da ih ugostimo na pravi način.

- Vrsta muzike mora biti umerena i prilagodjena svim gostima. Ukusi su različiti a tipova muzike je mnogo pa preporučujemo da u dogovoru sa našim DJ izaberete pravac muzike koji će svima prijati i odgovarati. 

- Razmislite o tome koliko šta vaši gosti žele da popiju. Osnova svakog rodjendaskog slavlja je svakako alkohol pa bi bilo loše da se vaši gosti ne mogu zabaviti uz alkohol koji žele. Naši prostori za rodjendane imaju pakete pića koji vam pružaju da imate neograničeno piće tokom cele proslave rodjendana. 

- Kako bi učinili vašu proslavu rodjendana kompletnom potrebno je da imate odredjenu količinu hrane. Imamo dva paketa keteringa po jako pristupačnim cenama koji će zasigurni biti vaš izbor ukoliko se odlučite za ketering na vašoj rodjendanskoj proslavi.

- Naravno, nikako ne smete zaboraviti na tortu. Torta je tu da vam ulepša dogadjaj i da u ponoć svi pevaju pesmu koju vi želite uz rodjendanske svećice. Tada je vaš dan i zaslužujete svu pažnju od vaših prijatelja i najbližih. 

- Kada smo kod torte, mora neko i zabeližite te nezaboravne trenutke. Fotograf je nezaobilazna stavka svake rodjendanske proslave. Tu je da vam ostavi zauvek u sećanju sve detalje za vaše proslave rodjendana. Najlepši deo je svakako kada se iznese torta i prva rodjendanska pesma. Imamo fotografa 1h po ceni od 30€ koji će zabeležiti sve trenutke za pamćenje. 

- Ono što vam dodatno može unaprediti izgled proslave rodjendana je svakako dekoracija. U poslednje vreme nam često dolaze u klubove dekoracije za led natpisima, balonima i cvećem koji su idealna pozadina za najlepše fotografije sa vašim gostima. 

LISTA NAJAKTUELNIJIH KLUBOVA ZA PROSLAVU RODJENDANA U BEOGRADU:

 1. KLUB FAVORIT 
 2. KLUB STORY
 3. KLUB LOŽA
 4. KLUB GLAMUR
 5. KLUB AMBASADA
 6. KLUB PREMIUM
 7. KLUB MALA SCENA
 8. KLUB ALFA
 9. KLUB SANTO DOMINGO

Ako se odlučite za proslavu rodjendana u klubu imajte na umu da su termini rezervisani i do 6. meseci unapred. Proslava rodjendana u klubu je sjajan način da obeležite vaš rodjendan. Ako napravite na vreme plan i program može biti odlična prilika za stvaranje novih uspomena i godina koji će ostati dugo u sećanju. 


Klubovi za izdavanje

Profesionalna organizacija proslava dogadjaja

Tel: +381 61 6666 892

Email: klubovizaizdavanje@gmail.com

Objavljeno: 2023-04-01

Kontaktirajte nas

Slični blogovi
KAKO ODABRATI PROSTOR ZA RODJENDAN?
KAKO ODABRATI PROSTOR ZA RODJENDAN?

Kada god nam se bliži neka posebna prili...

 • 2023-07-01
 • PROSTOR ZA PROSLAVE DO 50 LJUDI
  PROSTOR ZA PROSLAVE DO 50 LJUDI

  Ukoliko ste u potrazi za idealnim prosto...

 • 2023-02-17
 • ORGANIZACIJA PROSLAVE 18. RODJENDANA
  ORGANIZACIJA PROSLAVE 18. RODJENDANA

  Proslava 18. rodjendana je nova faza u ž...

 • 2023-03-09