PROSTOR ZA PROSLAVE DO 50 LJUDI

Ukoliko ste u potrazi za idealnim prostorom za proslavu rodjendana do 50. gostiju na pravom ste mestu. Klubovi za proslave rodjendana do 50. gostiju su pravi način da obeležite proslavu rodjendana u krugu najdražih prijatelja.
Najbitnije je da izabete prostor koji odgovara vašem budzetu i lokaciju koja odgovara vašim gostima. 
 
NAŠA PREPORUKA ZA PROSLAVE RODJENDANA DO 50. GOSTIJU:
 
KLUB FAVORIT - kao nov klub iz naše ponude možemo vam reći da je za kratko vreme postao omiljeni klub za privatne proslave u centru grada. Nalazi se u Svetogorskoj 18 u Starom Gradu i raspolaže kapacitetom do 60. gostiju.   
 
KLUB GLAMUR - Moderan i autentičan prostor koji je prilagodjen i za mala i za velika slavlja. Poseduje dve sale a kada je u pitanju proslava rodjendana do 50. gostiju naša preporuka je mala sala koja je skockana i dizajnirana baš za proslave rodjendana. Nalazi se u Bulevaru Kralja Aleksandra 238 na Zvezdari. 
 
KLUB IMPERIAL - Jedan od najlepših klubova u Beogradu sa dugogodišnjom tradicijom i nizom organizovanih proslava rodjendana. Nalazi se u Resavskoj 24 na Vračaru i broji veliki broj zadovoljnih klijenata.  
 
KLUB PREMIUM - Jedan od prvih noćnih klubova koji organizuju proslave rodjendana. Prostor je prilagodjen za one koji ne brinu o svakom detalju i žele pravi noćni klub sa rasvetom i prostorom za igru. Klub se nalazi na Savskom Vencu u Nemanjinoj 4.
 
KLUB STORY - Nov klub na mestu nekadašnjeg kluba "Cosa Nostra". Prostor je opremljen za sve vrste proslava rodjendana i trenutno je broj 1 kada su u pitanju proslave rodjendana u klubu. Dobro poznata lokacija - Savska 21 na Savskom Vencu.
 
Ne zaboravite, važno je planirati unapred i osigurati se da sve ide po planu jer samo tako možemo osigurati uspeh vaše proslave rodjendana

Klubovi za izdavanje

Profesionalna organizacija proslava dogadjaja

Tel: +381 61 6666 892

Email: klubovizaizdavanje@gmail.com

Objavljeno: 2023-02-17

Kontaktirajte nas

Slični blogovi
PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 9 GODINA
PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 9 GODINA

Nezaboravna proslava rodjendana za decu...

  • 2024-01-16
  • IZNAJMLJIVANJE KLUBOVA? DA ILI NE?
    IZNAJMLJIVANJE KLUBOVA? DA ILI NE?

    Klubovi za iznajmljivanje  su odlič...

  • 2023-12-01
  • KORPORATIVNE PROSLAVE U KLUBU
    KORPORATIVNE PROSLAVE U KLUBU

    Korporativne proslave su tradicija u sve...

  • 2023-03-27