ORGANIZACIJA PROSLAVE 18. RODJENDANA

Proslava 18. rodjendana je nova faza u životu i treba je planirati temeljno i detaljno. Klubovi za 18.rodjendan  su se pokazali kao idealno mesto za proslave rodjendana i da kvalitetno provedete vreme sa svojim najbližima.

ORGANIZACIJA PROSLAVE 18. RODJRNDANA

PLAN I PROGRAM 18. RODJENDANA - Napravite vaš plan i program proslave 18. rodjendana od početka. Unesite sve u jednu belešku i potrudite se da sve zapišete i da vam ništa ne promakne. Ukoliko mislite da ste nešto zaboravili uvek možete pitati svoje najbliže prijatelje za pomoć. 

FOTOGRAF ZA 18. RODJENDAN - U ponudi imamo fotografa koji je zadužen da zabeleži najlepše trenutke sa vaše proslave 18. rodjendana. Cena fotografa je 30€ po satu. 

MUZIKA ZA 18. RODJENDAN - Dobra muzika je sve kada su u pitanju proslave 18. rodjendana. DJ koje imamo u ponudi dovode atmosferu do savršenstva. Bez obzira na to koju vrstu muzike volite specijalizovani su da vam naprave najlepši doživljaj. Ukoliko želite da pozovete bend ili grupu trubača rado ćemo preporučiti sa kim smo saradjivali uspešno do sada. 

DEKORACIJA ZA 18. RODJENDAN - Uglavnom su to dekoracije u obliku balona broja 18 ili dekorativne konstrukcije sa led natpisom "Happy Birthday" i svetlećim brojem "18". Pozovite nas i pomoći ćemo vam u odabiru dekoracije. 

PAKETI PIĆA ZA 18. RODJENDAN - Alkoholna pića su najuzbudljiviji deo vaše proslave 18. rodjendana. Nudimo vam 3. paketa pića koji se plaćaju po osobi i nude neograničenu konzumaciju tokom cele proslave. Držite se jednog pića da bi ste u svakom trenutku ostali trezni. 

PAKETI HRANE ZA 18. RODJENDAN - Obezbedite vašim gostima hranu koju će moći da gricnu ukoliko budu gladni. Imamo pakete keteringa koji su najčešće deo svake proslave 18. rodjendana. Prednost keteringa je i u tome što doprinosi da proslava rodjendana u klubu izgleda još glamuroznije i skuplje.

LISTA GOSTIJU ZA 18. RODJENDAN - Najbitnije je da pozovete vaše prijatelje - sve svoje najbliže i najdraže. Svako ko vam znači u životu je taj dan dobro došao i treba da da bude tu i upotpuni dogadjaj. 18. rodjendani privlače roditelje tako da budite spremni na to!

STIL OBLAČENJA ZA 18. RODJENDAN - Kada je u pitanju vaša proslava 18. rodjendana trebate biti istaknuti u odnosu na ostale, ali opet umereno. Najbitnije je da se lepo i komotno osećate u stvarima koje nosite a ne da obučete nešto što vam lepo stoji al izlazi iz osećaja komfora. 

DOČEK GOSTIJU ZA 18. RODJENDAN - Pobrinite se da su svi vaši gosti dobrodošli na vašoj proslavi 18. rodjendana. Dočekajte ih na ulazu sa velikim osmehom i srećom. 

PREVOZ KUĆI - Planirajte prevoz kući unapred. Sobzirom da su proslave rodjendana uglavnom petak-subota-nedelja taxi aplikacije se u kasnim satima teško dobijaju. Pokušajte da unapred par sati zakažete Taxi vozilo ili da kontaktirate nekog da dodje po vas. 

PREPORUKE TOKOM PROSLAVE RODJENDANA -

 1. Opustite se i potrudite se da budete bez tenzije. Niko vam neće zanemarati detalje tako da ukoliko i nešto nije po planu probajte da ostanete srećni i veseli. Kako vi budete raspoloženi tako ćete i uticati na vaše goste.
 2. Pazite na sve nepotrebne troškove tokom proslave rodjendana. Bitno je da postavite vaš budzet koliki želite da bude i da se držite tog plana. 
 3. Obratite pažnju više puta na sve goste tokom vaše proslave 18. rodjendana. Bitno je da svima bude zabavno i zanimljivo i da žele da ostanu do kraja proslave rodjendana. 
 4. Obratite se menadzeru ili vlasniku kluba ukoliko vam je potrebna pomoć. Oni su tu da vam pomognu i pruže vam odgovarajući savet. 

Ovo je vaš dan i zaslužujete da budete nasmejani i srećni. Nemojte da zaboravite one koji su vam pomogli u životu i uživajte u ovom posebnom danu. Proslavite vaš 18. rodjendan su ljudima koje volite! 


Klubovi za izdavanje

Profesionalna organizacija proslava dogadjaja

Tel: +381 61 6666 892

Email: klubovizaizdavanje@gmail.com

Objavljeno: 2023-03-09

Kontaktirajte nas

Slični blogovi
PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 9 GODINA
PROSLAVA RODJENDANA ZA DECU OD 9 GODINA

Nezaboravna proslava rodjendana za decu...

 • 2024-01-16
 • KLUBOVI ZA RODJENDANE
  KLUBOVI ZA RODJENDANE

  Kada je rođendan vašeg deteta ili...

 • 2023-09-01
 • ORGANIZACIJA PROSLAVA RODJENDANA U KLUBU
  ORGANIZACIJA PROSLAVA RODJENDANA U KLUBU

  Svaka proslava rođendana je posebna i sv...

 • 2023-06-23